Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga utan svar.

Jag hatar dig,jag älskar dig.
Varför känner jag såhär?
Jag vill att allt ska vara som förut,men det kommer det aldrig att bli.
Jag har slösat bort min tid,och jag kan inte få den tillbaka.
Varför lever jag i en lögn?
Jag vill inte,men jag gör det ändå.
Ett fast grepp,och jag kan inte komma loss.
Varför fortsätter jag?
Jag vill inte såra dig,men jag är rädd att jag gör det ändå.
Allt jag har offrat för att vara med dig,skulle vara förgäves.
Därför stannar jag.
Varför gör jag detta mot mig själv?
Jag har blivit en bra skådespelerska,för jag både ler och skrattar.
Jag ljuger och säger att allt är bra,istället för att säga sanningen.
Jag vill inte bekymmra dig med mina obetydliga problem,när det finns de som har det värre.
Jag får inte ut tårarna,jag bär på sorgen varenda dag.
Varför ställer jag frågor,när ingen kan besvara dem?
En fråga utan svar.





Övriga genrer av Vickitickitoria
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-10 20:48



Bookmark and Share


    leelee
Jättefint formar du orden till meningar med mening.
2009-03-11

  Juicehansson
Den var bra:) Duktig(L)
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Vickitickitoria
Vickitickitoria