Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängels sång i natten



En ängels sång i natten
en röst så ren och klar
den värmer frusna hjärtan
och lämnar något kvar

en dröm, ett ljus, en tanke
som lägger sig till ro
och får oss frusna själar
att åter finna tro




Fri vers av Junitvillingen
Läst 362 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-11 08:14



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Kort OCH vacker!
IBSM-applåd:
I Begränsningen
Syns Mästaren.
Calle
2010-09-20

  Fredrik Stillesjö
Hej touch of an angel!

Det märks att du säkert även sjunger och komponerar. Fin rytm och även här känns gitarren nära. Hälsar Fredrik
2009-03-11

    FinnRaggarn
angel in the night

smiling back at me.
2009-03-11

  velandes
Kort men vacker. <3
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen