Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tårarna bara rinner och ingen torkar ens kind

Dränkta
kyssars
längtan
efter
syre

Sönderfrysta
fötter
under
resans gång

Inga leenden
bakom
solglasögon
ingen som
lyfter
på dom för
att
få ögonkontakt

Ett lik
ligger
stelt
bland gröna
löv
och
mördade
vårkänslor

Inga sånger
under begravningståget




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-11 19:19



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
"Mördade vårkänslor". Känslan av livslust som bara dräneras. Starkt o väl skrivit !!!
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan