Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med din tunga

Stora, långsamma snöflingor

du fångar med tungan

mig

I ett virvlande virrvarr av värme




Fri vers av Tina-sol
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-11 22:25



Bookmark and Share


  Blodros
Lekfullt!!
2009-03-12

  Lejonhjärtas poesi
Helskön, gillar mycket och stretchar tungan...
2009-03-12

  Bjarne Nordbö
Snyggt, skitsnyggt.
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol