Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mördare

De små, små slagen i ditt lilla ömma hjärta har just börjat slå
i en skyddande bubbla från verkligheten
De små, små slagen i ditt lilla ömma hjärta kommer snart sluta slå för gott.

men hur många slag hinner ett så litet hjärta slå under sju veckor?
Jag tror att jag måste veta för jag tror att jag aldrig vill att du ska bli min verklighet.




Övriga genrer av medication
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-11 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

medication