Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek från förr

hjärtat bultar bedövande
några minnen fladdrar förbi

hjärtat bultar bedövande
orden "han är här i byn nu"

hjärtat bultar bedövande
jag vet att jag gått vidare
att jag har en ny nu

hjärtat bultar bedövande
trots att det var tre år sen jag sist såg dej

hjärtat bultar bedövande.
och jag kommer alltid att känna ett sting
av svartsjuka när jag hör att du träffat någon ny

hjärtat bultar bedövande

du var min första kärlek
och mitt hjärta kommer alltid att bulta
hårdare när jag hör ditt namn.

morgan.




Fri vers av medication
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-01 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

medication