Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är visst någon som är tillbaka

jag lovade mig själv att jag aldrig mer skulle släppa in en milimeter av varesig din röst eller din kropp i mitt liv igen.
(men jag har alltid lovat mitt undermedvetna att mina barn ska ha svart hår och isblåa ögon)

och nu har du förpestat min telefon med förvirrande ord om hur du aldrig vill förstöra för mig och hur du fortfarande tänker på tvåsamheten som vi hade.
och nu har du stampat in med grova kängor på mitt nystädade köksgolv.

efter tre år kommer du tillbaka.
och jag vet att bara du kommer tillräckligt nära så kommer jag att falla för dig igen. oavsett om alla dina ord är lögner och även om du kan lura mig till månen.






Fri vers av medication
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-07 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

medication