ALLAH vara nöjd med honom Amin....Tack för att du " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ahmed Deedat ALLAH vara nöjd med honom Amin....Tack för att du


PRAISE GOD...

 

HALLELUJAH ...

JAH-ILLA-EL-ALLAH ...




Fri vers av irenecbcn
Läst 451 gånger
Publicerad 2009-03-11 22:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv tror jag på en Gud, Jesus, Han som sade: "Jag är vägen, sanningen och livet".
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

irenecbcn
irenecbcn