Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett planerat mord

jag har skrivit brevet, så många gånger..
att jag skulle kunna ge alla jag känner varsitt.
orden jag har i överflöde rasar samman och
brevet blir längre än jag väntat
avslutar med orden
"jag hör inte hemma här, men siktar ni era blickar mot himlen,
så siktar ni helt fel. för jag finns mitt ibland er."
tågtabellen har blivit min gloslista
och jag kan alla tider då x2000 passerar - utantill
men kan inte sluta tänka på vem som ska torka upp efter mig
torka upp sörjan efter min kropp som en gång
mådde fysiskt bra, tills det psykiska åt upp mig likt maskar innifrån.

i kväll ska det ske, och om inte tåget kommer 23:44, hoppar jag ändå




Fri vers av kvar i något jag lämnat
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-12 21:45



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Jag har en gång varit så nära, en okänd människas död under det tåg jag satt i. Bara några meter. Och jag kände smattrandet av kropp mot tung metall. Det var väldigt sorgligt.

Jag har skrivit mycket om detta. Jag har försökt övertala andra att inte göra det, jag har försökt motivera en annan väg för de som vill läsa.

Jag vill nu koka ner allt det jag känner i tre enkla ord.


Gör det inte.



http://www.poeter.se/viewText.php?textId=464800

2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

kvar i något jag lämnat
kvar i något jag lämnat