Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken,  är i sitt obesvarade tillstånd inte alltid vacker




som en långsamt förgörande parasit

kärleken du när mig med

gnager på

insidan

som en långsamt förgörande parasit

livnär den sig på

ångesten

ihärdigt frammanad

av en otillräcklig förmåga

att vara

allt

 

 




Fri vers av moritz-74
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-12 21:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleken kan vara den yttersta

glädjen
plågan
sorgen
vålnaden
som det ofödda barnets tysta rop
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

moritz-74
moritz-74