Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( efter ett mycket berörande samtal med en skrivarvän för en tid sedan - en vän som berättade om en enormt gripande händelse, fick jag uppslag till denna text. De mobbade barnen är fler än vi tror!


Avskedsbrev från Lotta, 14 år



" Mamma och pappa
det är inte erat fel
var inte ledsna
var glada för min skull
Jag väljer att må bra i Nangijala
istället för att må dåligt
här på jorden

Under min säng
ligger några paket
Halsbanden och ponnyhästarna
får lillasyster
storebror får böckerna
De röda värmeljusen
vill jag att ni tänder ikväll

Tack för nya datorn
nu får syrran och brorsan
slåss om den!

Jag har städat mitt rum
men glömde tömma papperskorgen
marsvinet har fått mat
och nytt vatten

Ni är bäst! Jag älskar er
gråt inga tårar
jag har det bra nu
Jag hade inte orkat
en enda dag till
så tänk på mig med glädje
Lova!

Puss och kram från Lotta

P.S. För pengarna i min spargris
ska ni köpa mat till marsvinet. "




Fri vers av Junitvillingen
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-12 23:33



Bookmark and Share


  Miss Mod
Applåderar mållöst
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen