Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 13 mars 09


Väderprognosen
gav revor i molntäcket
våren äntligen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-13 08:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
Revorna i moltäcket.....bra gestaltning!!! gillar!
2014-05-16

  Kim VIP
Så revorna ger plats för ljuset?! Fyndigt
2009-03-16

  systeringer
Fin liten haiku om vårhopp!

Om jag bara tittar upp, på himlen, då ser även jag vår.
2009-03-13

    ej medlem längre
Härlig haiku!
Revorna fylldes dock med mera snö inatt
men vem är vi att tappa hoppet:)))
2009-03-13

  vera gade VIP
ja våren är därute nånstans i det grå östergötland
2009-03-13

  Njord
Ingen sol i Skåne bara dimmigt och deppigt
Men trots detta en snygg haiku
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP