Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan månen ser på

När frusna själar
möts i natten
dansar snöflingorna jitterbugg
på sin väg
ner från himlen
och lägger sig
som ett varmt täcke
omkring dem båda ...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-13 16:28



Bookmark and Share


  Tina Q
Fin dikt, denna!
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen