Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkyss

Bland nersläckta
hyreshusfönster
parkerade fordon
och en halvmeter snö
kysser du mig
medan stjärnorna ser på
Vinterkylan som tidigare
borrat sig in
i min kropp
är plötsligt som bortblåst
och jag vet att jag äntligen
- äntligen -
hittat hem




Fri vers av Junitvillingen
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-13 16:31



Bookmark and Share


  LassO
innevarande värme utifrån vad du kände....
2009-03-15

  Björne.H
En vardaglig situation som är fest för den som upplever den och beskrivs som en stor känsla där vinterkylan av den anledningen sveper bort och man riktigt hö hu dom vama vindarna istället ta över. Bra.
2009-03-14

  Söder
en vacker vinterbild ger du här med dina ord.
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen