Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mår jag idag

Jag vill slänga ut varenda bok från hyllan,
riva sönder alla blad

skära sönder kuddar tills dunet flyger

Jag vill krossa koppar,
spräcka speglar
och bryta foten av mitt högsta glas

men jag sitter bara här
som en idiot




Fri vers av Tina-sol
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-13 17:42



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
You need a machinegun, honey.
2009-03-14

  Öknens Ros VIP
Japp!....väluppfostrad som man är sitter man bara där....och känner sig som en idiot.
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol