Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många bäckar små föder en flod av blod

Stora problem
är tydliga
att
se
och därför
lättare
att
undvika

Små
problem
växer
dock
längsamt
som små
cancersvulster
och när
man upptäcker
dom


är
det
redan
för
sent




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-13 21:02



Bookmark and Share


  Svartsilver
japp dom jävlarna samlas på hög och bildar sjukdomsfest!
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan