Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V.I.P Vem Inger Punktering


hon packar
in osten
sätter locket på
smöret
ger räkorna
åt
den
gnälliga katten
och förblir
ordlös
trots
att tårarna
på hennes
kind
talar
sitt
tydliga
språk

Han kom aldrig
eller låt oss
nu förtydliga
han
kom i henne
och sen kom han aldrig
mer
till
just den
adressen
där
brottet
nyligen
hade
begåtts

V.I.P
I love you
alla
ord
var som bortblåsta
i en orkan
utan
namn

Vem bygger
hus utan bygglov ?

Kanske
en snickare
utan
spik




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-13 22:44



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Vill bara lämna ett avtryck om att jag älskar detta.
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan