Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som slår ut är knappast utslagna

Blommorna slog ut under natten,
de som sattes i vas igår.

De tycktes vara bortom räddning,
lika instängda som jag.

Vaknar till ett annat ansikte. Andra dofter.
Vi har slagit ut




Fri vers av Tina-sol
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-14 11:55



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Livsbejakande och ljuvligt doftande, det låter som det finns hopp om livet.
2009-03-14

  berxper
Åh, så fint! Det finns hopp.
Snygg titel.
2009-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Helt andra utslagningsmekanismer än de som råder i samhället ligger bakom blommornas framfart.
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol