Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt...

Du säger
att jag är det bästa
som någonsin hänt dig
att kärleken drabbat dig
med våldsam kraft
Sinnlig explosion
hetta och passion
vi delar stulna stunder
du säger du vill lämna allt
för min skull
lämna allt
för din skull
Men längtan blir allt svårare
och nätterna
allt längre
för om det nu vore så
att jag är den
som du väntat på
Varför dröjer du då

när tiden
den rinner…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-14 14:41



Bookmark and Share


  Tina Q
ja, det är sånt man kan ligga och grubbla sig sömnlös över, och undra...
2009-03-15

  LassO
Sånt kan man undra över....
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen