Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet barn...

Litet barn
gråter tysta tårar
önskar sig bort
härifrån
Lyckliga somrar
som kom och gick
säg, var de bara
ett lån?
Salta tårar
på rosiga kinder
sommarnattsångest
så svår
Litet barns
allra högsta önskan
är att vuxenvärlden
förstår…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-14 15:18



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fint beskrivet.
2009-03-15

  Suzy med punkterna
Så väl skrivet och som får mig att rysa av känsla för barnet.
2009-03-15

  Connie
Tilliten har naggats i kanten. Förtroendet är skyggt som en hjort. När man väl har jagat bort det dröjer det länge innan det kommer tillbaka.
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen