Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast i lögnens gran


Han bevakar dig
svartsjukt misstänksamt
han förhör dig

Han hämtar dig alltid
så rart säger alla
tjena - falleralla

Han vet att jag vet
skäms inte ens
- han är ett kräk

Du är värd nåt bättre
nu är du allvarligt sjuk
jag är orolig

Fick mail ikväll
ni har förlovat er...
... han är ju så fin

Han kan säkert ändra sig
hans svarta sidor
uppvägs av de fina

Du ljuger för dig själv
du hör det inte ens
jag är orolig...

--- du är fast i lögnens garn




Fri vers av AjBi
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-14 15:25



Bookmark and Share


  Tina Q
Åh - jag blir både fylld av oro - för hon den stackaren som ännu inte insett - och av ilska gentemot honom... ggrrrr.....
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi