Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grekiska


Jo, läpparna rör på sig
putande då och då
dragandes åt sidan
leenden som letar sig uppåt
eller som tappat kraft och slokar

Stopp. Stopp nu.

Jo, ur läpparna kommer ljud
A-dur, C-moll, tonarter, tonarter
små glädjande skratt
förvånade dra efter andanljud

Stopp. Stopp nu.

Jo, ord sipprar ut
men. och. gardinen.
visst. förklaring. liksom.
utkanten. påslakan. absolut.
för att bara nämna några

Stopp. Stopp nu.

undrar om jag är uppe i det blå
eller om läkarens hörseltestare var ett
måndagsexemplar




Fri vers av jordgubben
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-14 17:39



Bookmark and Share


  Tina Q
Fyndig!
2009-03-16

  Caprice! VIP
Det var säkert ett måndagsexemplar!
Gillar dina drastiska ögonblicksbilder.
2009-03-15

  Berit Robin Lagerholm VIP
Drar munnen i ett leende.
Dikt som skapar bilder.
2009-03-14

  Karin E
härligt sätt att skriva på, otippat!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

jordgubben
jordgubben