Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaaaabooooooomm !!

Rädslan i
en människas
kropp
när en anhörig
drabbas
av akuta tillstånd

Kan endast liknas
vid
en atombombning
i närmsta
vardagsrum





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 205 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-14 18:40



Bookmark and Share


  Miss Mod
Slukandes jod i desperata mängder?? Bra beskrivning.
2009-03-15

  Svartsilver
ja så känns det verkligen!
2009-03-14

  Mygg
Och lika hjälplös är man!
Tänkvärd. Gillar verkligen dina tankar!
2009-03-14

  Carola Zettergren
Bättre kan det faktiskt inte beskrivas!!!!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan