Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bullret från barnen

Bullret från barnen,
från gruset,
och fåglar
när de flyger
i panik,
och sprider sig
upp mot himlen.

Mitt moln på horisonten
Tvätta mig
för att komma till dig,
fullt laddad med kärlek

Och du!
du!
På andra sidan sundet
Som lagrar gammalt vin
I väntan på att
Jag ska dansa på din hand
och rulla dig som en scarf.

kärlek darrar i mitt bröst
Darrar av nöjet
Och ålar,,
ålar som fisken
Omgiven av snårig längtan
som spelar i avstånd
Munnen gapar förvånat
medan vi rullar,
mellan vinkeln och muren

En vacker flicka
klär sommaren
i oktobers panikartade flykt

Och du!!
Gitarrist
med ditt Gitarrspel
väver du kärlekens längtan.
sömnigheten vaktar dig
då viskning skyddar mig




Fri vers av Ali Kiswani
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-15 00:53



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Urtjusigt och mycket välskaldat av dig!
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ali Kiswani