Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 16 mars 09


Kall vind från havet
ensam vildgås flög norrut
vårvinterbrottning




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 616 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-16 10:25



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Känner vinden och gillar både vyn och ordsammansättningen.
2014-03-23

  Anya VIP
Innehållsrik på få rader. Tycker särskilt om ordet "vårvinterbrottning". Känner igen fenomenet.
2014-03-23

  Quasimodo
Här buffas och knuffas vinter och vår, gillar känslan den ger mig !!!
2009-07-26

  Bodil Sandberg
snyggt haikat!man får bilden!
2009-03-18

  Hans Christian
Gillas !
2009-03-16

  Kim VIP
Fint, vårvinterbrottning!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP