Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blöd



blek är du som skred i vinden
ryggen böjd av år
håret penslat bläck på kinden
själen klöst av sår

bojans klo din ankel river
knädjup sorg din själ
malmen sjunger där du kliver
biter fast din häl

blek är du som skrek i vinden
tungan krökt av kamp
vägens slut vid gallergrinden
hjärtats sista kramp

blöd för mig tills sorgen bleknar
blöd ditt hjärta torrt
blöd för mig tills vinden veknar
blöd all kärlek bort












Fri vers av Israfel
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-23 21:12



Bookmark and Share


  Nanna X
jag trodde jag hade tröttnat på bunden vers
men du fyller formen med riktigt innehåll
jättebra. tack!
2011-09-04

  Trädflickan
Gillar den här.
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Israfel