Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta bort

Jag kanske aldrig skulle lekt
Med tanken
Och drömmen
Om oss

Jag skulle nog ha glömt
Om oss
Blundat
Tittat bort

Jag såg alltför djupt ner i
Dina ögon
För att
Någonsin titta upp igen

Jag borde inte längta
Efter allt
När du inte
Gav oss något

Jag skulle aldrig älskat dig
Jag förlorade
Allt
Oss

Allt jag kan göra
Är att blunda
Titta bort




Fri vers av Den outtalade
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-16 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade