Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka

Saker överallt.
Röster överallt.
Krav...

Vem är du?
Vad vill du?
Vad kräver du?

Kärlek.
Tillit.
Krav...

Har du kommit på besök igen?
Du är inte välkommen!
Försvinn...




Fri vers av Fijona
Läst 534 gånger
Publicerad 2005-09-09 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fijona