Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fiende


Du är det kliande myggbettet
som saboterar min Greklandssemester

Du är Sven-Ingvars så kallade musik
som på repeat spelas högt och
skär falskt i öronen

Du är den sneda julgranen
som bara för att jävlas
vägrar stå rakt på julafton

Du är hackspetten
som med enorm vilja och envishet
irriterar Kalle Anka till raseri




Fri vers av jordgubben
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 20:25



Bookmark and Share


  Tina Q
Den här härlig den här - det är så snyggt och effektfullt uttryckt ilska/frustration/irritation etc...
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

jordgubben
jordgubben