Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är över, tack och lov


Älskar i neon

Jag klarade det

Genom att bygga upp
mig själv
Fick jag
er stege
som alltid
varit för kort
Att nå
hela vägen upp

(Med hjälp av er villkorslösa kärlek
tog jag mig över kanten)

Nu ligger jag här
på backen
och andas
girigt
av glitterluften
andetagen är så rena här uppe
bland alla änglars strålande skönhet

Jag lever
i verkligheten
ser alla dova
och
neonlysade toner
i livets
vida kulörsamling

(Med lätt fjäderpenna
ritar livet små rosa hjärtan
på min rygg)
Suddar ut
de vassa
klor
som rivit
blödande sår
med vanilj&jordgubbsdoftande kärlek

Mina
avklippta vingar
har åter
växt ut
för varje vingslag
tar jag mig högre


i en hisnande färgglad dans




Jag älskar



i neon




Fri vers av Busbarn
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-17 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Busbarn