Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå hem flicka lilla

Vattens återspeglar ögonens djup
där svärta
ilska och hat
blandas med kärlek
till livets stora rus
Ensam blek hand
fångar livet
och kramar det hårt
medans eldens värjor
spelar en sällsam melodi

(Gå hem flicka lilla
detta är inte en plats för dig)

Blodsprängda ögon
och rinnande tårar
smakar bittert av ensamhet
Den vita duvan
har flugit bort för gott
Vassa klapprande käftar
tuggar sig sakta igenom
alla våra försvar

(Gå hem flicka lilla
detta är inte en plats för dig)

Snart finns bara
den nakna bitande
sanningen kvar
Och glittrande vassa skärvor
från en krossad lögn
Berusade på de djupa
ögonens förföriska blandning
som viskar efter hämnd

(Gå hem flicka lilla
detta är inte en plats för dig)




Fri vers av Busbarn
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-26 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Busbarn