Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i fritt fall

Pälsklädda
sommarnätter

Obefogat
bastubad

Förvirringens
dilemma




Bunden vers (Haiku) av Ola Rydberg
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-17 22:12



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Gillar känslan av livets turbolens i dina korta rader !
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan