Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännpunkt

Du är mer än vad jag klarar av.
Du är mer än vad min hjärna orkar tänka på och mitt hjärta orkar slå för.
Du är vackrare än vad mina ögonon klarar av att se och din röst är för fin för mina öron.
Din närhet är obeskrivlig och går du lite närare så bränns jag vid.




Fri vers av libera me
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-17 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

libera me
libera me