Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...i det enkla finns det svårigheter, hinder och med enkla medel finns det nya vägar...


Du sjunger igen

Över berget
sjunger en örn
seglar upp
över det ljusa mot det vida
över den spegelblank sjön
mellan bergen
i dalen
som en spegel
min spegelbild

I det svindlande
sjunker du en bit
för att där återfinna mig
Jag slingrar, cirklar och lyssnar ut
mot det ljusa
hör din sång i det vida
ser en stig
där skuggan förföljer mig över marken
en varm melodi i det okända
lyfter mig upp, tar mig fram

Över berget sjunger du ut över det vida
och i all enkelhet bara finns




Fri vers av Jastproject
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-18 16:56



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Jastproject!

En dikt som gör mig svävande! Bra, tycker vännen Fredrik
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject