Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Origami

själen viker sig som origami-
känner gömmor-
känner mani,
är jag blomma eller svan-
det är du som kommer an...




Fri vers av Rosemarie Geiss
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-18 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosemarie Geiss
Rosemarie Geiss