Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går det att lura ödet?

Jag vänder mig om,
men vill inte minnas

Jag ser framåt,
men vill inte gå

Alla frågar vad det är som gör ont
Alla vill veta för att kunna behandla
Jag svarar och dom analyserar

Jag vill bara lägga mig ner...
och få gå i ide som björnarna på vintern
Vem berstämmer vad som är rätt och fel?
Vart går gränsen mellan verklighet och drömmar?

Finns det ett spel utan regler,
är det i så fall det jag spelat?

Det finns inga garantier för någonting

Går det att lura ödet?




Fri vers av plupp_manda
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-18 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

plupp_manda
plupp_manda