Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din sorg

Något som förut varit så lätt, väger nu tyngre än sten.

Var det inte du som sa att evig kärlek aldrig går sönder?
Eller jag kanske börjar glömma hur det egentligen var...
Kanske jag bara satt ihop ord till meningar?

En kort vecka blev helt plötsligt väldigt långa månader.
Du kanske redan visste innan jag försvann?
Då kan jag förstå vad det var jag såg i dina ögon,
den där sista gången.

Ta vara på din sorg
Den kommer att visa dig tillbaka på din väg.




Fri vers av plupp_manda
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-18 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

plupp_manda
plupp_manda