Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen mer lervälling

Barnet i mig
ska sluta dricka lervälling.
Jag ska lapa solsken
och stampa sönder solglasögonen




Fri vers av Tina-sol
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-18 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol