Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet

Kaffet är svart
som din blick
och besk
som dina ord..
jag behöver mjölk
för att kunna svälja
sanningen.
Men frukosten
du bjuder på
smakar verklighet...




Fri vers av Rosemarie Geiss
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-19 10:47



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Så tjusigt snabbt du kommer fram till poängen. Ändå med så mycket sagt.
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Rosemarie Geiss
Rosemarie Geiss