Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är fullständigt obegripligt för mig varför jag plötsligt skriver sådan smörja när allt jag skrivit hittills hållit sådan hög kvalité, det är nog influensans fel


Canned trash song






Kisses are for fun
in a fire on the run
dogs and horses birds and cats
for everyone wearing hats

your friend is a player
my friend is a slayer
no need for a prayer
but the bathing ripper
who’s friend a stripper

in to the sunset bouleward
those riders ride on
before the night will be hard
hard as a helping hand
that the keeper would’nt understand

why should your mouth sing a song
and why should friends sing a long
a long and hard winter without snow
in the month of December
or even thought to remember?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-19 11:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag gjorde helt enkelt ett försök att skriva poesi och tänk så lyckat det blev, ingen som läser texten lär fatta något av den
2009-03-20

  Gunwale VIP
Krya på dig - och så dåligt var det väl inte. Man kan skriva mycket sämre än det där.
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP