Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trampar i blodspår med en doft av vår

Vädrar ut
vampyrblodet

Suger in
en bit av
våren

Njuter av vinterns för
tidiga
död




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-19 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan