Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshaiku (High Q x 3)







hennes varliga kyss
mjukt över hans läppars fukt
särandes sina



läppar, trevande
viskandes ljuva ord i
tystnadens musik



hans hjärtliga svar
näst intill omärkbara
tryck med viss hetta




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-20 01:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Ljuvliga smak...helt oemotståndlig..
2009-03-20

  annso.fie
Underbar!
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP