Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blekt av solen

I hans drömmar cirkulerar du
Runt runt runt hjärtat bultar
Du skrapar honom med din mejsel
Försöker förgöra varenda ven
Han kan inte vakna du håller han kvar
En sargad kropp blekt av solen
En gång så underbar vad finns kvar
Blek och utmärglad ligger han där
Söndertrampad förlöjligad
Han väntar på din här
Den här du flitigt samlat ihop
Bara för att höra hans sorgerop
Se honom plågas varenda minut
Han är jag men jag vill inte inse
Att drömmen är verklighet

Låt bli låt bli




Fri vers av antagonist
Läst 534 gånger
Publicerad 2005-09-10 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

antagonist