Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frigörelse, av gunnel andré, inspirerte ja, jag vet att jag inte riktigt fick till det på slutet, men så är det mer kritik än poesi också, så de så


Kritik på en text (175)






uti frihetens vatten vill jag bada
långt från ökenhettan i Nevada

den som fri i sinnet är
har nog varit duktigt kär

i livet såväl som i kärlekens vimmel
den som runt omkring dig bär
fri är du att skåda din egen himmel




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-20 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP