Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vår igen, denna jävla vår, av jan linderoth inspirerade, hans text gjorde mig en smula exalterad och uppspelt förstår du vännen


Kritik på en text (178)





ja, vi ser alldeles för tydligt igen
det märkliga är att effekten
sitter i inomhus också

attans, jag som hade tänkt
skaffa nya glasögon lagom till sommaren
så jag tydligare skulle kunna se
vad jag redan skymtat i skumrasket

men nu när våren är på ingång och man
verkligen kan urskilja både färger och detaljer
i verkligheten, vet jag verkligen inte
vad jag istället skall lägga pengarna på...

att inte veta hur framtiden skall te sig
bara det är ju skäl för att käka lyckopiller
för att dämpa ångesten som kommer smygande
likt en panter genom snåren
eller ett gammalt ånglok i uppförslut




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-20 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP