Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två vita och två blå, som kroggästerna inte brukade säga till servitrisen på statt på den tiden då det begav sig... då hette det nog snarare två vita och en brun eller något i den stilen, om man nu kan föreställa sig vodka som vit


Något litet om blå dun ster






Nu när det
känns alltmer förbjudet
med dun, så

undrar jag i
mitt stilla sinne
vad man skall

begagna sig av
för sorts kuddar
i de alltmer

populära kuddkrig man
kan ha turen
att se äga

rum i det
rum som brukar
kallas det offentliga?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-20 12:34



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
"..populära kuddkrig.."-Underbar text om en bortglömd högaktuell fråga.
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP