Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja det är vården, ja det är vården, som har kommit igen och med den kärleken... vården behövs i allt högre grad nu när arbetslösheten bara växer och ger folket alltmer fritid att fraternisera på med varandra med ökat antal graviditeter som följd


Avunden klappar mig på axeln...






...nu när rodnaden
för din kärlek
går upp för

mig, att den
blott var vänskaplig
medan du kysste

en annan bakom
min rygg, även
jag skulle ha

velat kyssa hennes
dygdiga läppar om
blott jag vetat

i min förbannade
oskuld, i tid
hon var tingad...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-20 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP