Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustna ögon



mitt hjärta var ömtåligt
du visste det

jag väntade på dig
sökte efter orden
i dina ögon

men jag såg bara min egen spegelbild

höstlöven föll
begravdes under de kalla snöflingorna
och mina tårar frös till is

jag väntade
längtade

ett nytt år

en kyss
men inget hjärta

du höll om mig som om jag vore allt
men inuti ditt skal
fanns du inte

jag ville tro
hoppas
på dig
oss

att du kunde bli min

men
vinternätterna blev kallare
och jag började se isen
runt din själ

mina ögon brast
för det hjärta jag förlorat
till dig

och jag kan se dig nu
förlorad i skuggan
av en dröm

en flicka
som jag aldrig kan överträffa

flickan
som stal dina ord




Fri vers av enola.
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-20 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enola.