Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är mest en snara

Du halkar och du ramlar
och knappast har du före.
Hur du än går och famlar
du finner inget snöre.

Du går i blindo bara
men valsar med i valsen.
Och allt är mest en snara
som stramar hårt runt halsen.




Fri vers av Erik L
Läst 426 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-03-20 22:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kan inte bli bättre beskrivet.
Applåd!
2009-04-05

  kärleks ängel
livets rytm!! snyggt!!
2009-04-01

  Losnall
Wow, ser verkligen scenen framför mig.
2009-03-25

  Nicklasb
Aj du, där fångade du livet väldigt bra!!!
2009-03-22

    papillon
Snyggt, du har verkligen börjat få ett jäkla flyt i melankolin!
2009-03-21

  Berit Robin Lagerholm VIP
Helt otroligt talande med mycket fin rytm.
2009-03-21

  Syrsan
Fint, poetiskt och rytmiskt som det brukar vara när du skriver!
2009-03-21

  Yvonne
Djupsinnig dikt med dina rim som jag älskar. Applåd.
2009-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Med ett rättesnöre blir det annorlunda.

Proffsigt skrivet, Erik!
2009-03-21

    Bodil Sandberg
Suveränt fint och snyggt på alla vis det här..den melankoliska vemodiga tonen helt superb!!!
2009-03-21

    Utsuddaren
visst är det så.
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L