Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

00:12

kan inte se
skillnad

mark eller
golv
men
staevnijningen
är det inta feal pau

Har tänkt
¨å
klimathooot
ochs
fred
vi borjde
int
kriga meeeeer

Make
nakna
kön
mot varandrjaah
stöön
och ahh
slutfas

syltmackor
fy fan
äcklight

vi vill pizza
imorgoi n
eftr att baksmä llan släppt
sina sura fisar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-21 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan